in

Dritan Abazović: Do 13.jula spremiti svu dokumentaciju za otvaranje auto-puta

Premijer Dritan Abazović kazao je da od izvođača radova očekuje da prikupi svu potrebnu dokumentaciju kako bi se stvorili potrebni uslovi da se prva dionica auto-puta otvori 13. jula.

Naime, Abazović i ministri obišli su danas auto-put, uz poruku da sljedeći put dolaze na njegovo otvaranje.Članovi Vlade, predvođeni premijerom Abazovićem, obišli su komandni centar na Pelevom brijegu i upoznali se sa objektima, opremom za upravljanje auto-putem, komandnim centrom za praćenje i upravljanje saobraćajem.

“Delegacije Vlade sastala se sa glavnim izvođačem radova CRBS prilikom čega se razgovaralo o datumu otvaranja auto-puta. Predsjednik Abazović je istakao da je na auto-put došao u pratnji nekoliko ministara, ali da sledeći put želi doći sa punim sastavom Vlade na otvaranje 13. jula.

Autopijac.com

U tom smislu, premijer je naveo da očekuje da izvođač do 5. jula prikupi svu potrebnu dokumentaciju za tehnički pregled i dostavi je najkasnije do 5. jula, čime bi se stvorili neophodni preduslovi za otvaranje 13. jula”, saopštila je Vlada.

Predstavnik CRBS kompanije kazao je da vjeruje da će uz dodatne napore svih činilaca koji učestvuju u njegovoj izgradnji, uspjeti da odrade neophodne radnje kako bi do 5. jula auto-put bio spreman za probni rad, a 13. jula za otvaranje.U sastavu delegacije koju je predvodio premijer bili su potpredsjednik Vlade Ervin Ibrahimović i ministri Dragoslav Šćekić, Maraš Dukaj, Vasilije Lalošević i Adrijan Vuksanović.

RTCG

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

E, tako se pjeva: Nermin Handžić je nova zvijezda “Granda”

Obustava saobraćaja na dijelu putnog pravca Novi Pazar – Sjenica