in

Doktorka Amra Ljajić sa kojom ima dvoje dece najveći oslonac u teškim danima

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju na autoputu Beograd-Niš kod Ražnja teške povrede je zadobio Rasim Lajić, a njegova najveća podrška je porodica.

Kako su mediji ranije nezvanično saznali, supruga Amra je tražila da njen suprug bude prebačen u Beograd, kako bi bio bliže porodici, a lekari su se složili sa zahtevom porodice.

Inače, Rasim Ljajić je po završetku gimnazije u Novom Pazaru diplomirao na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, a njegova supruga je njegova koleginica, s tim što je ona nastavila da se bavi medicinom. U pitanju je ugledna lekarka i kardiološkinja dr Amra Ljajić, s kojom je Ljajić dugi niz godina i s kojom ima dvoje dece.

On nikada nije pričao mnogo o svom privatnom životu, a jednom prilikom je u jeku pandemije virusa korona otkrio da je njegova supruga raspoređena u kovid bolnicu.

“Moja supruga radi u bolnici na Bežanijskoj kosi kao kardiolog. Sada je cela ta bolnica u kovid-sistemu pa ljudi zovu da ih smestimo tamo, porodice onih koji su smešteni zovu da pitaju kako su njihovi, tamo dolaze porodice da vide kako su im rođaci. I tako po ceo dan”, istakao je tada Ljajić.

Rasim Ljajić je srpski političar, i osnivač i predsednik SDP. Rođen je 28. januara 1964. godine u Novom Pazaru.
(MONDO)

Report

Šta misliš o ovome?

-1 Points
Upvote Downvote

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Vučić napao Kurtija i Đukanovića, ignorirao Schmidtovu odluku

Dolijao / Evo ko je oštetio dva skeleta iz XVI vijeka i oštetio sedam nadgrobnih spomenika na pravoslavnom groblju u Novom Pazaru