in

Danilo Ikodinović: Vučiću, ubijao si 100 muslimana za jednog Srbina, nosio gajbe Šešelju, a sad pričaš o zastavi

Proslavljeni srpski vaterpolista, a sada politički aktivista i član Narodne stranke, Danilo Ikodinović, oglasio se na Tviteru povodom današnjeg (15. septembar), novokomponovanog praznika – Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Svoju objavu Ikodinović je ilustrovao fotografijama i istakao licemjerje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da je on srpsku zastavu slavio i u vrijeme 90-ih i 2000-ih, dok je Vučić sa skupštinske govornice prijetio ubistvima i izazivao međunacionalnu mržnju.

„Dok je AV sa govornice Skupštine ubijao 100 Muslimana za jednog Srbina, nosio gajbe piva Šešelju i Tomi, ‘99 se useljavao u stan koju mu je dala država dok je trajalo bombardovanje Srbije, moji drugari i ja smo ponosno voljeli i nosili zastavu. Gamad da mi priča o zastavi! Mrš“, napisao je Ikodinović na Tviteru.

Ikodinović je uz tekst podijelio i svoje sportske fotografije, na kojima se vidi kako uz srpsku zastavu slavi mnogobrojne uspjehe vaterpolo reprezentacije.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave je praznik koji se u Srbiji i Republici Srpskoj obielježava drugu godinu za redom, na dan kada se obilježava Proboj solunskog fronta.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Da li je cijena ogrijeva visoka? Evo šta kažu građani Novog Pazara (Video)

SVE VIŠE VAKCINISANIH U NOVOM PAZARU! Do danas prvu dozu primilo 24.136 osoba