in

DANAS SE DONOSI ODLUKA! Sastao se tim za škole, razmatra se onlajn nastava od ponedeljka

SMEDEREVSKA PALANKA – Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola danas će doneti odluku da li će škole od ponedeljka kompletno preći na onlajn nastavu, izjavio je danas u Smederevskoj Palanci resorni ministar Branko Ružić.
On je u Osnovnoj školi “Olga Milošević” prisustvovao dodeli modema i SIM kartica za internet koji će pomoći u nastavi na daljinu.

Autopijac.com

Ružić je istakao da situacija u školama nije alarmantna, ali da je primetan porast broja zaražene dece, posebno u urbanim sredinama.
Ministar je rekao da će se konačna odluka o prelasku škola na onlajn nastavu doneti na nekoj od sledećih sednica Kriznog štaba.
Podvukao je da se sluša struka i dodao da predškolci i osnovci od 1. do 4. razreda neće prelaziti na onlajn model nastave.
“To nismo uvodili ni kada nije bilo vakcina”, rekao je Ružić.
Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izrazio je nadu da će škole kompletno preći na onlajn nastavu već od ponedeljka, 25. oktobra.

Tanjug

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

“ŽELEO JE DA JOJ BUDE BLIZU” Danijel ubio devojku, pa njeno telo danima čuvao u plastičnoj kutiji

Vučić: Ne vidim smisao odbijanja Otvorenog Balkana – To olakšava Bošnjacima koji bi iz Pazara, Sjenice, Tutina došli u BiH