in

Danas: Na Paradu ponosa samo vakcinisani

BEOGRAD – Goran Miletić iz Organizacionog odbora Beograd Prajda izjavio je danas da će na paradu u subotu, 18. septembra, moći da dodju samo vakcinisani gradjani, oni koji imaju negativan test na korona virus i gradjani koji su preležali virus. Kako je Miletić rekao za list Danas, organizatori parade tražiće od učesnika da na ulazu […]
The post Danas: Na Paradu ponosa samo vakcinisani appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

BEOGRAD – Goran Miletić iz Organizacionog odbora Beograd Prajda izjavio je danas da će na paradu u subotu, 18. septembra, moći da dodju samo vakcinisani gradjani, oni koji imaju negativan test na korona virus i gradjani koji su preležali virus.
Kako je Miletić rekao za list Danas, organizatori parade tražiće od učesnika da na ulazu u park Manjež prikažu potrebne dokaze o vakcinaciji, testiranju ili preležanoj bolesti.
Šetnja će u subotu krenuti od parka Manjež, Trgom Nikole Pašića, pored Skupštine Srbije, ulicom Kneza Miloša i Nemanjinom.
Nedelja ponosa, koju organizuje Beograd Prajd, počela je sinoć u Beogradu i trajaće do nedelje, 19. septembra.
Tokom Nedelje ponosa biće održano više od 40 dogadjaja – predstava, filmskih projekcija, panel diskusija, konferencija, radionica, žurki i drugih umetničkih, kulturnih i edukativnih programa.

Beta

The post Danas: Na Paradu ponosa samo vakcinisani appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Novi Pazar / Samo 11 odsto djece primilo MMR vakcinu: Ljekari očekuju da svakog časa izbije epidemija morbila

Stanovi u novogradnji u N.Pazaru, Tutinu ili Sjenici? Ovo su cijene…