“ČUVAO SAM OVCE, NISAM IMAO NI ZA DUKS” ‘ Andrija Milošević o teškom odrastanju: “Sa 16 godina sam počeo da radim”

Glumac Andrija Milošević od svoje 16 godine borio se da obezbedi bolji život svojoj porodici. Detinjstvo je proveou rodnom Nikšiću, a nakon srednje škole i fakulteta put ga je doveo u Beograd.

– Prvi razred srednje škole sam završio u Podgorici, a na početku druge sam upisao fakultet. Počeo sam da radim sa 16 godina. Imam 25 godina radnog staža. Od početka sam imao želju da privređujem, radim i da se osamostalim – naveo je Andrija.
Kao i za većinu, period devedesetih je bio težak i za njegovu porodicu.
– Meni je majka skupljala šest meseci 30 maraka da mi kupi duksericu. Ali nije bilo tragično. Nisam toliko žudeo za materijalnim. Svidi ti se nešto kao detetu a nemaš za to uslove. Bila je inflascija i rat. Uspeli smo, otišli smo dalje – istakao je Andrija.

Velika prekretnica u životu, bio je dolazak u Beograd.
– Moj dolazak u Beograd je bio nešto normalno, tada smo bili i jedna država. Ništa nije bilo strašno doći u Beograd, posebno ako si talentovan pa te vole – rekao je Andrija za “Kurir”.
Milošević je imao čast i privilegiju da igra i uči od velikih imena jugoslovenskog glumišta.
– Znao sam sve naše glumce. Sa 80 odsto njih sam već igrao do svoje dvadesete godine. Od 16. do 20. godine sam igrao skoro sa svim najvećim jugoslovenskim glumcima – rekao je Anrdija.

Glumac je rekao da je do današnje pozicije došao zahvaljujući ranom početku i velikom radu. Na selu je i ovce čuvao.
Inače, Miloševićeva izabranica Aleksandra Tomić, trenutno je trudna i ovaj glumački par čeka svoje prvo dete.
Tim povodom oni su se oglasili za “Blic” i otkrili da su presrećni zbog toga što će se ostvariti u ulozi roditelja.
Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti – rekao je glumac.
Aleksandra i Andrija ranije su oboje otvoreno govorili o želji da dobiju dete.

– Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi – rekao je ranije Andrija i dodao da unapred zna kakav će biti otac.
– Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti – ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu – rekao je on.
Izvor:Kurir,Blic

Total
0
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts