in

ĆUTIM JOŠ, ALI NE ZNAM DOKLE ĆU! Sin mi je na dženazi klanjao u drugom redu! Nasrnuli na nas ZBOG LJUBOMORE

Elma Elfić Zukorlić, druga supruga pokojnog Muamera Zukorlića, posle njegove smrti, kako je otkrila u ekskluzivnoj izjavi za Kurir, našla se na udaru dela njegove porodice.

I ćutala je, kaže, ćuti i dalje, ali ne zna dokle će izdržati. Ipak, njene objave preko društvenih mreža, šalju prilično jasnu poruku – da odnosi u porodici pokojnog muftije nisu dobri.

Ona je juče, posle incidenta na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru čija je predsednica, a gde su se sukobile dve grupe obezbeđenja, staro koje je vodio Zukorlićev brat Muhamed i novog koji je ta visokoškolska ustanova anlagažovala po ugovoru, objavila i fotografije svoje i Zukorlićeve dece uz poruku: “Ko čuva muftijin amanet? Ili bolje pitanje: Kome smeta muftijin amanet?”

Na naše pitanje na koga se ova poruka tačno odnosila i kome zapravo smeta muftijin amanet, odnosno, očigledno njihova deca na koje kroz fotografije aludira, Elma Elfić Zukorlić kaže:

– Izjava se odnosila se na sve one koji se kunu u Muftijin emanet, a od prvog dana od njegovog ukopa su nasrnuli na moju maloletnu decu i mene. Razapeli su strele na nas, umesto da nam budu štit. Iz poštovanja prema rahmetli muftiji, ćutala sam i i dalje ćutim i ne znam dokle ću izdržati. Samo ću vam reći da je moj sin dženazu ocu na trgu klanjao u drugom redu, a ne u prvom redu sa porodicom.

Autopijac.com

Zukorlićeva udovica objašnjava i zbog čega su odnosi sa delom njegove porodice takvi kakvi jesu:

– Ljubomora koja je taložena zbog njegove ljubavi, poštovanja i poverenja koju je gajio prema meni i deci je isplivala nakon smrti. Želeći da nas degradiraju, omalovaže i izbrišu, iako se on za života javno ponosio nama. Za razliku od svih njih koji me napadaju, o mom radu sa muftijom svedoče audio i video snimci i fotografije, njegovi govori i gostovanja gde govori o meni, pesme koje mi je pisao, rezultati koje sam dala na polju Islamske zajednice i obrazovanja kao i u muftijinom životu i radu – kaže nam ona.

Otkriva i još jedan detalj iz poslednjih dana života Muamera Zukorlića:

– Zadnji ručak u Klubu poslanika slavio je sa najbližim saradnicima moje imenovanje na poziciju pomoćnika ministra. A cveće sam dobila od Jahje Ferhatovića (poslanik SPP i jedan od najbližih saradnika pokojnog Zukorlića, prim. aut. ) koji je danas idejni vođa napada na mene. Napadajući nas, oni zapravo napadaju rahmetli muftiju i njegov privatni i poslovni život. Skoro 18 godina bila sam njegov najbolji prijatelj, saborac i supruga.

(Kurir)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Otkrivamo detalje sukoba u porodici Zukorlić oko Univerziteta u Novom Pazaru

Sve i svašta na spisku zagađivača Novog Pazara