in

Crnogorski navjači skupili novac za kombi navijača BiH koji je zapaljen

Podsjećamo, uoči fudbalske utakmice Crne Gore i BiH, na kombiju bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka podmetnut je požar.

Navijačka grupa Ultra Crna Gora obavijestila je javnost da su skupljena sredstva za kupovinu vozila navijačima fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Trebalo nam je tačno jedan dan da pokazemo kakav je legat vjekova čojstva iza nas. Pare su sakupljene, zahvaljujuci uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenadjuje znajuci kakvi su naši iseljenici i kakvo srce kuca u njima. U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zasto smo primjer kako ne moraš bit brojem velik da bi bio velik brojnima – u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije. Ta Crna Gora je ona kojoj nijednan nesretni nacionalizam ne može ništa“, navodi se u objavi na Fejsbuk stranici pomenute grupe.

Oni su dodali i da će sav novac koji ostane biti uplaćen u himanitarne svrhe.

Podsjećamo, uoči fudbalske utakmice Crne Gore i BiH, na kombiju bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka podmetnut je požar.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Veliki broj učesnika iz Novog Pazara na Otvorenom kupu Srbije! Hasanović dominirao u klasi 16, Salković treći

VIDEO/ Nazvao Srbiju fašističkom državom u jutarnjem programu RTS-a