in

CIJELO SELO ISPRATILO TRAGIČNO NASTRADALOG DJEČAKA – Mališan koji se ugušio zbog agregata sahranjen pored pokojnog dede

Devetogodišnji N. A. iz Radalja kod Malog Zvornika koji je preminuo juče, najverovatnije od posledica trovanja ugljen-monoksidom nastalog zbog rada agregata, sahranjen je danas u 14 časova.

Na sahranu je, kako kaže njegova kuma Katica Koljibabić, došlo ‘’celo selo’’, bila su tri brata i dve sestre njegovog oca Dragana, predsednik malozvorničke opštine, komšije i prijatelji.

Autopijac.com

– Velika tuga da ode tako dobro dete. Kod mene su od juče njegov mlađi brat i sestra, kazala sam im da svi moramo biti hrabri zbog njihovog tate i starije sestre. Sada se svi nadamo da će Draganu i njegovoj jedanaestogodišnjoj ćerki biti bolje i da će što pre izaći iz bolnice.

Na sahrani su bila tri sveštenika iz našeg sela, Malog Zvornika i Brasine, a dečak je sahranjen nedaleko iznad kuće gde već počiva njegov deda koji je nedavno preminuo – kazala je ona danas za portal Lozničke novosti.

Samohrani otac Dragan Ametović ima još troje dece i svi žive u trošnoj kući bez elementarnih uslova.. Zvaničnih informaciji o ovom slučaju još nema, a nezvanično je Ametovićima u petak isključena struja pa je Dragan uključio agregat koji po svemu sudeći nije bio ispravan što je dovelo do kobnog ishoda. (Blic)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Rusi mobilizirali 59-godišnjaka koji ima rak, ne vidi na jedno oko i ne čuje dobro

NOVE TENZIJE / Turska: Grčka militarizuje ostrva, rasporedila VOJNA VOZILA na Lezbosu i Samosu