in

Cijeli Novi Pazar u šoku posle smrti maturanta, roditelji zanijemeli – UMIJESTO DA PROSLAVLJA MATURU, MI GA SAHRANJUJEMO

Maturant Tehničke škole (18) izvršio je samoubistvo u utorak uveče u Novom Pazaru tako što se obesio u šumi u blizini porodične kuće u selu Joše na Goliji, a ova tragedija potresla je cijelo mjesto.

Lokalni mediji navode da je tinejdžer bio odličan učenik dobrog vladanja. Mještani sela su u šoku su zbog strašne tragedije i kažu da ne mogu ni da pretpostave zašto bi mladić sebi oduzeo život.

Ništa nije ukazivalo da bi se ovo moglo dogoditi – komentarišu mještani koji navode da je tinejdžer bio “zlatno dijete” iz dobre porodice, ni sa kim nije bio u sukobu.

Prijatelji i porodica su u šoku, zanijemeli od bola. Kada je nestao, porodica je odmah kontaktirala s njegovim prijateljima, tražili su ga, nažalost, ishod potrage je tragičan. Rođaci maturanta koji je izvršio samoubistvo kažu da je porodica u šoku i da nikome nije poznato da je imao nekih problema.

– Umjesto da proslavlja maturu, da upisuje fakultet, mi ga danas sahranjujemo – kazala je rođaka.

Iz škole koju je mladić pohađao oglasio se jadan od profesora.

Autopijac.com

– Dobro dijete, vaspitano, odličan đak, primjerno vladanje… U šoku smo. Škola je obavještena u srijedu prije podne i zaista ne možemo da vjerujemo da se ovo dogodilo – kaže jedan od profesora ove škole.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Kurir.rs)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Turkiye bilježi rast od 7,3 posto, zato naš izvoz na mjesečnom nivou obara rekorde

Nema tješnjeg zatvora od ljudskog hira, niti težih lanaca od strasti