in

Cetinjanin rekao da se ne sjeća da je psovao muslimansku majku

Cetinjsko Osnovno državno tužilaštvo predložilo je tamošnjem Osnovnom sudu da odredi pritvor do 30 dana Milošu Vasiljeviću (41) osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.
Prethodno, juče mu je nakon saslušanja u cetinjskom Osnovnom državnom tužilaštvu određeno zadržavanje do 72 sata.
On je tokom saslušanja rekao da se ne sjeća da je 14. septembra grubo vrijeđao koordinatora službe bezbjednosti, niti da mu je prijetio, prenose „Vijesti“ nezvanično.
Tužilac mu je, međutim, odredio zadržavanje zbog opasnosti da bi ostankom na slobodi ponovio krivično djelo ili dovršio dijelo kojim prijeti.

Autopijac.com

Vasiljević je uhapšen zbog sumnje da je prije četiri dana na Cetinju izrekao teške uvrede i prijetnje na račun Abazovića.
On je tog dana s grupom građana bio ispred zgrade u kojoj se održavala sjednica Skupštine Prijestonice, čiji odbornici su razmatrali inicijativu za „vraćanje Cetinjskog manastira“ nekanonskoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi (CPC).
Okupljeni su upućivali poruke Građanskom pokretu URA, nazivajući ga sramnim i izdajničkim.
Kamere su zabilježile kako jedan od okupljenih prijeti potpredsjedniku Vlade i lideru URE kazavši da će ga, kada ga vidi, “objesiti za m**a” i psujući mu “majku muslimansku”.
Iz Uprave policije juče su saopštili da su četrdesetjednogodišnjaka, za kojim su tragali, uhapsili po nalogu nadležnog tužioca.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Bakšiš postaje obavezan deo računa

Američki stručnjaci odbacili potrebu za trećom dozom Fajzerove vakcine