in

‘CELO SELO JE ZAVIO U CRNO, UNIŠTIO JE TU JADNU PORODICU’ Meštani sela Pločica otkrili ŠOK DETALJE O POPU KOJI JE BRUTALNO SILOVAO Viktoriju Mitrović u dvorištu crkve! (FOTO+VIDEO)

Nakon potresne ispovesti Viktorije Mitrović pred kamerama rijalitija ”Zadruga” o silovanju koje se dogodilo kada je imala samo 12 godina ceo region bruji o šokantnim detaljima njene teške sudbine, ali i zločinima koje je činio pop Milovan Đokić u selu kod Kovina – Pločice.

FOTO: PINK.RS/N. VUJIČIĆ, FOTO/A. JOVANOVIĆ
Meštani ovog sela ne kriju ogorčenost zbog gnusnih dela popa koji je nakon odsluženja zatvorske kazne pobegao iz Srbije, a sada su otkrili nove jezive detalje.

– Pukla je bruka. Taj pop je otkako se pojavio pravio probleme. Voleo je da popije, voleo je i da trčica za ženskom suknjom, ali niko nije mogao da pretpostavi da će naneti takvo zlo devojčini. Tu smo dolazili da se molimo Bogu, a on da tako nešto uradi. Svašta se po selu pričalo – rekao je jedan meštanin koji je želeo da ostane anoniman.


FOTO: TV PINK PRINTSCREEN, FOTO/ALEKSANDAR JOVANOVIĆ

– Celo selo je zavio u crno. Tu jadnu porodicu je uništio, mlado dete – dodao je meštanin.

Podsetimo, naša ekipa danas je posetila dom Viktorije Mitrović u kojem nas je dočekala njena baka Regina i tom prilikom otkrila bolne detalje prošlosti koje nikada neće zaboraviti. Pored toga, posetili smo i mesto zločina – crkvu u čijem se dvorištu dogodilo silovananje 2014. godine.

Izvor: Pink.rs, Kurir, Foto: Pink.rs/N. Vujičić, Foto/A. Jovanović

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Turistički potencijali i prirodne lepote prednosti života u Sjenici (AUDIO)

LJUDI PRIJE POLITIKE! Katoličku crkvu u Ključu, pored Hrvata, obnovili i Srbi i Bošnjaci! (FOTO)