in

Čelnici Bešiktaša ljuti na Ljajića: ”Nezahvalan je, pružili smo mu ruku spasa, ne shvatamo njegove hirove”

Nekadašnji vezista Partizana Adem Ljajić našao se u centru pažnje turske javnosti. Sad već bivši reprezentativac Srbije, je prije dvije nedjelje odbio da pređe u redove Spartaka iz Moskve na pozajmicu, zbog čega su čelnici kluba odlučili da ga izbace iz tima i stave na transfer listu. Nekoliko klubova je pred sam kraj prelaznog roka željelo da ga dovede na jednogodišnje pozajmice, ali je Ljajić odbijao, jer bi u tim klubovima imao znatno manju platu nego što je to slučaj u Bešiktašu gdje godišnje zarađuje oko 3,2 miliona eura. Prema pisanju turskih medija on ulazi u posljednju godinu ugovora po kojoj će primati 4,2 miliona eura što je i jedan od razloga zbog čega je on odlučio da ostane u turskom velikanu.

Predsjednik i vlasnik Bešiktaša Ahmet Nur Ćerbi je za turske medije rekao da ne shvata Ljajića i njegove hirove, jer su mu oni prije tri godine pružili ruku spasa.

– Nezahvalan je. Imali smo sastanak prije desetak dana zajedno sa njegovim agentima i činilo se da smo postigli dogovor da dođe do sporazumnog raskida saradnje. Mi smo bili spremni da mu isplatimo zaostalu zaradu koja je iznosila 600 hiljada eura i posljednju godinu. Nismo pružili ruku posle toga sastanka, ali sam shvatio da je on pristao na to – rekao je Ahmet Nur Ćerbi.

Autopijac.com

Turski biznismen je rekao da je poslije tri dana pozvao ponovo Ljajića na sastanak i da mu je rekao da mora da odluči šta će dalje, jer se polako bližio kraj prelaznog roka.

– Došao je na sastanak i odbio je da potpiše raskid ugovora. Bio je sa svojim timom koji je iznio da ponude koje su stizale na njegovu adresu nisu bile dovoljno dobre za njega i da je zbog toga odlučio da ostane kod nas. Mi smo poslije toga donijeli odluku da on odvojeno trenira od ekipe i da bude sa još s dvojicom igrača sa kojima imamo problema takođe, a to su Lens i Daglas, koji se takođe nalaze na listi nepoželjnih.

Ahmet Nur Ćerbi je za turske medije rekao da nije očekivao ovakvo ponašanje od Ljajića.
Ne znam šta se dešava s njim u posljednje vrijeme. Prihvatili smo ga, pružili mu ruku spasa i sada nam ovako vraća. Mislim da će samo sebi naškoditi, jer je jedno sigurno da narednih godinu dana neće dobiti priliku, pošto su svi ljuti na njega, zbog ovakvog stava – rekao je Nur Ćerbi.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Vlada Crne Gore: Policija Srbije pretresala sina Zdravka Krivokapića (VIDEO)

Šef Misije OEBS-a u Srbiji o slučaju himna, postupku protiv Adele Melajac, popisu stanovništva…