Čavušoglu se sastao sa delegacijom SDA Sandžaka
in

Čavušoglu se sastao sa delegacijom SDA Sandžaka

Ministar spoljnih poslova Republike Turske Mevlut Čavušoglu razgovarao je danas i sa predsednikom Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmanom Ugljaninom, te narodnim poslanicima te stranke.

Ugljanin je u izjavi za RTV Novi Pazar, između ostalog, kazao da je otvaranje Generalnog konzulata u Novom Pazaru plod dobre saradnje koju Turska ima sa Srbijom u poslednjem periodu.”Imao sam čast da sa svojim poslanicima razgovaram, kao delegacija da budemo na sastanku sa ministrom vanjiskih poslova Republike Turske da se njemu zahvalimo na dobrim odnosima, koje ima Turske, koje je izgadila u zadnjih deset do dvanaest godina sa Republikom Srbijom i otvaranje konzulata je jedan veliki plod te dobre saradnje. Mi podržavamo dobre odnose Srbije i  Turske i raduje nas ova njihova saradnja. Otvaranje konzulata je dugo očekivani dan i on će dopineti pravnoj sigurnosti, a ona će da omogući da dođu ovde i biznismeni, inestitori i turisti i studenti i da će se vratiti život ovde, vratiće se pravna sigurnost za sve ljude”, kazao je predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin u izjavi za RTV Novi Pazar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dješavanjima u Sandžaku i šire zapratite našu facebook stranicu SandzakLive OVDJE

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Još dvije žrtve korone, na liječenju 149 pacijenata

Još dvije žrtve korone, na liječenju 149 pacijenata

Nekoliko jednostavnih oblika štednje u kuhinji

Nekoliko jednostavnih oblika štednje u kuhinji