in

Bošnjačka preduzeća

Bošnjačka preduzeća
Svi mi znamo kakve su to partije. To su partije pojedinaca koji vedre i oblače nad svime što se u tim partijama događa, zato se i ne bi trebale zvati partije, već privatna preduzeća u kojima postoji vlasnik i oni koji za njega rade. Samo što ovdje taj vlasnik ne osniva to svoje preduzeće svojim, već našim parama. Zato su ti vlasnici jedini koji se smiju na slikama predizbornih skupova, iako nema baš nikakvog razloga za smijeh. Nama nikad gore, a oni nikad sretniji.
Obratite pažnju kako likuju, jer očekuju da ćemo ih ponovo izabrati. Očekuju jer će vas po ko zna koji put prozvati, zato što se neko vaš zaposlio, zato što su vam pokockali put, zato što su vam dali neku mašinu ili zato što su nešto učinili za vas.
Prozvaće vas, iako znaju da to nisu učinili lično, od svog novca, već od vaših poreza. Ali oni jedino to i znaju, da ljude prozivaju i ucjenjuju, da prijete, uslovljavaju i podmićuju. Oni ne znaju, nisu sposobni da na narod gledaju kao na narod i da se bave problemima kolektiva, već od politike prave pijacu na kojoj trguju našim kolektivnim pravima i služe nekolicini.
I sve dok im može biti oni će to činiti. Ali znaju da svemu tome dolazi kraj, osjećaju, baš kao što i mi znamo da im nećemo dozvoliti da nas i dalje lažu i varaju i da svojim porodicama stvaraju luksuzan život, a naše tjeraju odavde svojom pogubnom politikom.
Vrijeme je za politiku NAŠE, vrijeme je za nas kao zajednicu. Ne više za pojedince i njihove ljubimce.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Pitam se, do kada ćemo da ćutimo?

NESTAO TUTINAC NASUF SELMANOVIĆ!