in

Bjelopoljac vozio sa skoro pet promila alkohola u krvi

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 4,96 g/kg sudija Andrijana Bulatović je okrivljenom H.E. (40) iz Bijelog Polja, izrekla kaznu zatvora u trajanju od 50 dana, zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od šest mjeseci i tri kaznena boda.

Kako se navodi na sajtu Suda za prekšaje u Bijelom Polju, zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – odbijanje podvrgavanja ispitivanju prisustva alkohola u organizmu, sudija Ahmet Medjedović je okrivljenoj B.B.(45) iz Bijelog Polja, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 400 eura, zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od četiri mjeseca i tri kaznena boda.

Zbog prekršaja Zakona o javnom redu i miru, sudija Vukajlo Smolović je okrivljenom S.D.(21) iz Andrijevice, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 400 eura, a okrivljenom G.A.(26) iz Gusinja, zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 1.200 eura, dok je okrivljenom Č.M.(21) iz Berana, zbog prekršaja Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana. (cdm)

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Sto godina zatvora za četvoricu bivših pripadnika DB-a za ubistvo Slavka Ćuruvije

Porodice ubijenih Spahića i Hodžića ogorčene nakon saslušanja Velje Nevolje i Mesara