Bivši muž Snežane Savić dobio blizance u 76. godini života!

NJEN NEKADAŠNJI MUŽ DOBIO JE BLIZANCE U 76. GODINI Snežana oduševljava sve u seriji o Jovanki Broz, a o bivšem kaže: “To je njegova nova porodica”

Serija “Jovanka Broz i tajne službe” počela je sa emitovanjem sinoć na RTS-u, a glavnu ulogu tumači Snežana Savić(68), koja je na samom početku oduševila publiku.

Snežana je dobro poznata javnosti, a mnoge njene uloge ostavile su traga. Njen privatni život s vremena na vrijeme bio je u žiži interesovanja javnog mnjenja.

Savićeva sa rediteljem Dragoslavom Lazićem (84) nekoliko godina je bila u braku, u kom su dobili ćerku Anitu. Nakon što su se razveli, Lazić je ušao u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara, dok je Snežana za “Blic” prokomentarisala njihove porodične odnose.

– Moj bivši suprug je dobio djecu prije nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom – kazala nam je Snežana.

– Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke – dodala je nedavno.

Podsjetimo, Dragoslav i Dragana su se vjenčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira – Bate Živojinovića. Godine 2003. uslijedilo je i crkveno vjenčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se na kraju i ostvarilo.

&

Total
1
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts