in ,

Bez incidenta na Univerzitetu – Staro obezbjedjenje i dalje čuva objekat

Kako nezvanicno saznajemo na Internacionalnom univerzitetu veceras je pokušana nelegalna zamjena agencije za obezbjedjenje “Berk” čiji je direktor Muhamed Zukorlić brat rah. Muftije Zukorlića, a koja vec 20 godina brine o bezbijednosti u toj ustanovi.

Na inicijativu dijela Uprave pokušan je nelegalni angažman agencije iz Beograda pod nazivom ELS security, bez znanja rektora Suada Bećirovića, zakonskog zastupnika Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru.

Autopijac.com

Obzirom da je promjena pokušana na nezakonit način, intervenisala je policija, koja je pripdnike agencije iz Beograda udaljila sa posjeda Univerziteta te ostavila da objekat obezbjedjuju pripadnici stare sluzbe obezbjedjenja Berk iz Novog Pazara.

Na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru je zabilježen niz nezakonitih radnji od strane dijela uprave koje su sprovedene od trenutka smrti rahemtli akademika muftije Muamera Zukorlića.

Kako nezvanično saznajemo, Islamska zajednica u Srbiji, kao većinski vlasnik univerziteta će sutra donijeti odluku da se više ni jedna radnja na Univerzitetu ne smije sprovoditi nezakonito i mimo propisanog Statuta.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

“Moramo završiti ono što smo započeli”

EVROVIZIJA / ALBANKA SE PELA NA MUŠKARCE, PA POKAZALA DVOGLAVOG ORLA (VIDEO)