in

BESNI RAT UDOVICE I SINA MUAMERA ZUKORLIĆA: Elma Elfić objavila sliku njihove djece, pa poručila: Kome smeta muftijin amanet?!

Sukob u porodici pokojnog Muamera Zukorlića ne prestaje, a naročito varniči na relaciji Elma Elfić Zukorlić, njegova druga supruga – Usame Zukorlić, nastariji sin pokojnog muftije! Otvoreni rat između njih počeo je od trenutka kada je Usame, zbog sumnji da je njegov otac trovan, zatražio obdukciju, a da o tome nije obavestio nikog, pa ni udovicu i ostalu Zukorlićevu djecu.

Sinoć se porodični rat preselio i na Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru koji je osnovao Muamer Zukorlić, a čija je predsjednica Elma Elfić Zukorlić. Name, tamo je došlo do sukoba dve grupe obezbjeđenja – već postojećeg koje vodi brat rahmetli Muamera Zukorlića, Muhamed i novog koje je pokušao da postavi Usame Zukorlić.

Elma Elfić Zukorlić

Elma Elfić Zukorlić rekla je za RTV Novi Pazar da apeluje na nadležne da zaštite autonomnost Univerziteta. Ona je kazala da ju je vest o dešavanjima na toj visokoobrazovnoj ustanovi zatekla u Beogradu. Ona je sinoć imala još jednu misterioznu poruku – uz fotografije svoje i Muamerove dece, dve ćerke i dva sina, Elma Elfić Zukorlić je napisala: – Ko čuva Muftijin amanet? Ili bolje pitanje: Kome smeta Muftijin amanet?

Izvor Kurir

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Hronologija SUKOBA u porodici Zukorlić! Otkrivamo detalje svađe oko Univerziteta u Novom Pazaru

Jasna je genocidna namjera nad Bošnjacima Bratunca