Bešiktaš bez rešenja za Ljajića: Novopazarac ne prihvata raskid, smiješi mu se 3.200.000 eura iako je otpisan
in

Bešiktaš bez rešenja za Ljajića: Novopazarac ne prihvata raskid, smiješi mu se 3.200.000 eura iako je otpisan

Povremeni reprezentativac Srbije sve bliži ostanku na Bosforu

Posle osvojene šampionske krune u Turskoj, Bešiktaš je krenuo u reorganizaciju igračkog kadra, te su istanbulski tim između ostalih pojačali Miralem Pjanić, Miču Bačuai, Rašid Gezal i Aleks Teišeira, dok su odrešene ruke u pronalasku nove sredine dobili Adem Ljajić, Džermejn Lens i Daglas.

Trojac fudbalera, među kojima je i povremeni reprezentativac Srbje, otpisan je sa spiska igrača na koje će Bešiktaš računati u aktuelnoj sezoni, međutim nije postignut dogovor o sporazumnom raskidu saradnje te se tim sa Bosfora našao u neplaniranom problemu.

Prema pisanju NTV spora Ljajić koji je bio na radaru Sampdorije i PAOK-a, odlučio je da ne prihvati raskid ugovora koji je na snazi do narednog leta i predviđa priliv 3.200.000 evra na račun veznog igrača, a na isti korak odlučili su se i Džermejn Lens i Daglas. Interesovanje za Holanđanina pokazao je Karagurmuk, ali ofanzivac nije bio spreman da se odrekne plate u Bešiktašu za aktuelnu sezonu koja iznosi 1.800.000 evra.

Sličan scenario dogodio se i sa Brazilcem Daglasom, pa će Bešiktaš gotovo izvesno do narednog leta plaćati trojicu igrača čija su godišnja primanja zbirno 6.000.000 evra, a koji su unapred otpisani iz takmičarskih projekcija. (Mozzart)

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

‘Srpski svet’ nije nikakav fantom, on je već formiran

‘Srpski svet’ nije nikakav fantom, on je već formiran

OSPORAVANJE BOŠNJAČKE HIMNE OD POJEDNIHIH ČELNIKA SPP-a