Beograđani se sprdaju s pokretnom kancelarijom Gorana Vesića (VIDEO)

Beograđanima duhovitosti nikad ne manjka, a to pokazuje i snimak koji kruži društvenim mrežama, a na kojem je pokretna kancelarija zamenika gradonačelnika Gorana Vesića predstavljena na jedan sasvim drugačiji način.

Naime, naziv „pokretna kancelarija Gorana Vesića“ osvanuo je na mobilnom javnom toaletu, koji je zatim postavljen u prikolicu kamiona i tako se „provozao“ centralnim gradskim ulicama.

Snimak je ubrzo osvanuo na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić nedavno je krenuo u obilazak prigradskih naselja u kombiju na kojem piše „Pokretna kancelarija Gorana Vesića“, što je ocenjeno kao nastavak njegove samopromocije i lične kampanje u trci za novog gradonačelnika. Ovim povodom reagovala je i Transparentnost Srbija koja je navela da je uputila gradu i Agenciji za sprečavanje korupcije više zahteva za dostavljanje informacija u vezi sa Vesićevom „pokretnom kancelarijom“. To je urađeno jer je Vesić objavio da u okviru akcije „Beograd pobeđuje“ obilazi građane kombi vozilom (kamperom) koji je lično dobio na korišćenje od svog prijatelja, navela je ta organizacija.

Kako su dodali, na vozilu je istaknuta oznaka „pokretna kancelarija Gorana Vesića”, a ne na primer, „pokretna kancelarija zamenika gradonačelnika“.

„Iz toga takođe proizlazi da je reč o poklonu koji ima za svrhu (i) ličnu promociju javnog funkcionera, a ne (samo) promociju neke akcije koju (navodno) sprovodi Grad Beograd“, dodala je Transaprentnost.

 

(Nova)

Total
12
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts