in

Bager kopao oko kuće Darka Šarića

Policija je tokom jučerašnjeg dana vršila pretres vile na Dedinju, a Darko Šarić je oko 18.30 sproveden u SBPOK. Danas se očekuje njegovo saslušanje.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Policija je čitav dan pretresala vilu Darka Šarića na Dedinju, a u dvorištu kuće cele noći bio je bager koji je kopao, pretpostavlja se tražeći dokaze za dela za koja se narko-bos tereti.

Darko Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević kao i ostali uhapšeni u velikoj međunarodnoj akciji policije, danas bi trebalo da budu izvedeni na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Autopijac.com

Oni su sinoć oko ponoći prebačeni i u pritvor u zgradi u Ustaničkoj ulici, ali bi njihovo saslušanje trebalo da bude obavljeno danas.

Podsetimo, MUP je juče saopštio da se Darko Šarić sumnjiči za organizovanje kriminale grupe koja se dovodi u vezu sa teškim ubistvom, držanjem oružja, trgovinu drogom, izazivanje opšte opasnosti i zloupotrebom položaja. Kako se navodi u saopštenju, osim Šarića i Lazarevića, uhapšeni su i Uroš Mišić, navijač koji je promenio prezime u Radovanović, pripadnik obezbeđenja Darka Šarića Danilo Odović, kao i policajcac Duško Mirković, koji je inače zaposlen u SBPOK-u.

(MONDO/Objektiv)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Banka uzimala pare sa računa | Info

Najmanje 117 Palestinaca povredjeno u sukobu s izraelskom policijom u Jerusalimu