Aleksić (NS): Da imamo nezavisne institucije mnogi od političara bi zbog Jovanjice bili u tužilaštvu (VIDEO)
in

Aleksić (NS): Da imamo nezavisne institucije mnogi od političara bi zbog Jovanjice bili u tužilaštvu (VIDEO)

Aleksić je na konferenciji za novinare rekao da izjava ministra odbrane Nebojše Stefanovića “da ne postoji afera Jovanjica” pokazuje da je on “u velikom problemu i u većoj nemilosti” režima od opozicije “s obzirom da nije mogao da zaštiti” imanje na kome je uzgajana marihuana.

“Da imamo nezavisne institucije mnogi od političara bi bili u tužilaštvu a neki i u zatvoru”, rekao je Aleksić.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je ranije danas da nema nikakve afere u slučaju “Jovanjica”, kao i da je neistina da se taj slučaj zataškava.

On je u pisanoj izjavi naveo i da “afera nema ni u Vojsci Srbije, kao ni u Ministarstvu odbrane”.
Logično je da opozicija ima jednog kandidata na izborima

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da opozicija treba da stane iza jedne liste i jednog kandidata na predsedničkim izborima, ali da nije bilo razgovora o tome “ko bi to mogao biti” zato što još teku razgovori o izbornim uslovima, odnosno još se ne zna da li će opozicija na izborima učestvovati.

Aleksić je na konferenciji za novinare rekao da je “jako logično” da “bojkot opozicija” zbog čijeg će neučestvovanja na prethodnim izborima i biti raspisani prevremeni parlamentarni izbori, stane iza jednog predsedničkog kandidata, i jedne izborne liste na parlamentarnim i lokalnim izborima.

“Mi iz opozicije čekamo predlog platforme EU (za poboljšanje izbornih uslova) koju očekujemo danas, sutra, a 17. i 18. septembra videćemo da li će biti dogovora ili nećemo ići na izbore. U ovom trenutku smo svi fokusirani na izborne uslove”, rekao je Aleksić.

Povodom izjave predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića da “ne zna” da li će se kandidovati na narednim predsedničkim izborima, Aleksić je rekao da to može biti “igra sa njegovim kolegama iz stranke, kako ga svi mole da se kandiduje”, ali da može da pokazuje i da Vučić čeka procene javnog mnjenja, “i da neće da se kandiduje ako ne može da pobedi u prvom krugu”.
Ceo video materijal možete preuzeti OVDJE

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dješavanjima u Sandžaku i šire zapratite našu facebook stranicu SandzakLive OVDJE

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Trikovi hotela sa pet zvezdica primenjivi u našim stanovima

Trikovi hotela sa pet zvezdica primenjivi u našim stanovima

Džordž Rasel potpisao ugovor sa Mercedesom

Džordž Rasel potpisao ugovor sa Mercedesom