in

Aleksandra Dojčinović u svojoj oazi u centru Zagreba: Luksuzno okruženje daje posebno iskustvo kupovine

Modni dizajner i nagrađivani hrvatski poduzetnik nove generacije, Aleksandra Dojčinović, otvorio je novi butik svog brenda u strogom centru Zagreba Lei Lou, koja već gotovo petnaest godina uspješno posluje na hrvatskom i međunarodnom tržištu.

Na taj je način zagrebačka Ilica postala bogatija za novi prostor, što je od velike važnosti za domaće poduzetništvo u postpandemijskom razdoblju, a ni sama Dojčinović ne krije koliko je ponosna na ovaj projekt koji je realizirala sa svojim timom saradnika u nešto manje od mjesec dana.

Naime, na mjestu nekadašnje kultne kavane i slastičarnice Kraš u Ilici 15, danas Aleksandrina modna meka prostire se na čak 270 kvadratnih metara, a luksuzno uređenom interijeru, u kojem dominiraju siva, bijela i zlatna boja, daje dodatnu prostranost i dubinu veliki izbor rasvjete i ogledala, djelo je uglednog arhitekte Ante Vrbana.

Pročitajte takođe: Zaljubljen u makrame: Izrađuje torbice, nakit i ukrase za dom do 8 sati, a ne smetaju joj bolni žuljevi na prstima

“Iako je rok za završetak bio kratak, jer smo željeli otvoriti prije ljeta, paralelno s izlaskom nove kolekcije, uspjeli smo postići sve planirano. Svi smo radili gotovo danonoćno, ali čim smo prvi put zakoračili u gotov prostor znali smo da se trud isplatio jer sve izgleda točno onako kako smo zamislili.

Ovo je kruna mog dosadašnjeg rada, trgovina u središtu Zagreba, grada u kojem sam odrasla i koji mi je pružio toliko toga, i zato se uvijek trudim otplatiti svoj rad. Moje modne revije su uvijek bile svojevrsni omaž Zagrebu, održavane na nekim od najljepših, ali i nekim zaboravljenim i najljepšim gradskim lokacijama “- kaže Dojčinović i dodaje da na taj način svojim primjerom želi ohrabriti i druge poduzetnike da počnu razmišljati o povratku ili dolasku u centar.

Samo akcijom i dobrim poslovnim projektima možemo vratiti starom Zagrebu stari sjaj o kojem toliko volimo razgovarati. Grad mogu oživjeti samo dobre, dobro osmišljene i pozitivne poslovne priče i uvjeren sam da Hrvatska ima puno mladih i hrabrih ljudi s vizijom kako centru Zagreba udahnuti novi život. Samo je pitanje početka, ne čekanja da drugi počnu. To je lekcija koju sam naučio vrlo rano i uvijek je pokušavam primijeniti na poslu.

Sve na jednom mjestu

Nova Aleksandrinova prodavnica takođe će biti multimedijalni prostor u kojem će jedan deo biti izložba, posvećena našim eminentnim umetnicima, uglavnom članovima umetničke grupe Gorgona.

Ovo je značajna investicija kojom Dojčinović okreće novi list u svom poslu jer će, kaže, napokon moći na jednom mjestu ponuditi sve što brend ima – visoku modu, mladenku i konfekciju, modni dodaci , torbe, nakit i cipele.

Pročitajte takođe: Pet stvari koje će svaku terasu ili vrt učiniti vašom malom oazom hedonizma

Uoči otvaranja, asortiman je upotpunjen novom ljetnom kolekcijom za koju je snimljena i prateća kampanja, zapravo urbana foto priča koju je potpisala naša ugledna fotografkinja Maja Kljaić.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Vozili smo Toyotu RAV4 Plug-In Hybrid s 306 KS, ali i dometom od 75 km samo na struju

Polje lavande, puno zimzelenog grmlja, drvoredi javora i bambusa: Idealno mjesto za ljetno vjenčanje u blizini Zagreba