in

Abazović započeo posjetu Srbiji, sastao se sa Brnabić

Foto: gov.me

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović dočekan je u Beogradu ispred Palate Srbija od strane srpske premijerke Ane Brnabić.

Abazović boravi u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Srbiji, gdje će se sastati sa najvišim državnim zvaničnicima, prenosi Pobjeda.

Autopijac.com

Iz Kabineta premijera je saopšteno da će predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić prirediti svečani doček Abazoviću na platou ispred palate @Srbija“, a nakon zvaničnog sastanka planirana je zajednička izjava za medije.

blank
Foto: gov.me

“Paralelno sa tim, potpredsjednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković sastaće se sa Branislavom Nedimovićem, potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, dok će ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović imati odvojene sastanke sa Sinišom Malim i Irenom Vujović, ministrom finansija i ministarkom zaštite životne sredine”, navodi se u najavi.

Nakon pojedinačnih bilateralnih susreta planirano je da se održi i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Republike Srbije.

Abazović će se sastati i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kaoi sa Ivicom Dačićem, predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Skandal na Balkanu: Zastupnik gađao flašama i šoljama za kafu, ima povrijeđenih

Sutra sunčano i veoma toplo, do 37 stepeni