in

Abazović: Zalagat ću se za “Otvoreni Balkan” ako ostanem premijer

Screenshot

Premijer Crne Gore Dritan Abazović najavio je danas u Beogradu da će nastaviti da se zalaže da njegova zemlja pristupi inicijativi “Otvoreni Balkan” ukoliko ostane na mjestu predsjednika vlade.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare lidera zemalja regiona nakon samita “Otvoreni Balkan” u Beogradu, Abazović je potvrdio da je čuo da su se predstavnici partija i koalicija koje su pobijedile na posljednjim parlamentarnim izborima dogovorili o novoj parlamentarnoj većini, što nagovještava da će on ostati premijer.

Autopijac.com

“Ako ostanem premijer, nastaviću da donosim teške odluke. Donosiću ih i dalje, a one će voditi ka onom što imamo danas, a to je da mijenjamo lice i naličje zapadnog Balkana. Ako ostanem premijer, onda ću to raditi sa te pozicije. Ako ne, onda iz opozicije”, rekao je Abazović, odgovarajući na pitanje da li se nada da će ostati na čelu Vlade.

Da je Abazović kao premijer donosio teške odluke ocijenio je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji mu je na današnjoj konferenciji odao priznanje na tome.

“Veliko hvala Abazoviću zato što je imao hrabrosti da donese neke teške odluke. On za 100 dana rada Vlade može da kaže da ima više rezultata nego njihovi prethodnici za čitavu deceniju”, rekao je Vučić.

Izvor: SRNA

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

KAP JE PRELILA ČAŠU: U Crnoj Gori zabranjeno emitovanje jutarnjeg programa televizije Pink

Xiaomi će izgraditi fabriku i proizvoditi električne automobile