in

6 članova porodice poginulo spašavajući ih

Prestravljeni svjedoci pozvali su lokalne službe i spasioce. Međutim, bilo je prekasno i svi su poginuli osim Sulekhe Singh (22), supruge jednog od bratića porodice

Porodicno putovanje na slapove Ramadha u Chhattisgarhu u Indiji pretvorilo se u strašnu tragediju u kojoj je poginulo 6 ljudi, prenosi Mirror.

Autopijac.com

Dvije sestre ušle su u vodu i željele su napraviti selfie ispred slapova. Shraddha (14) and Shweta Singh (22) fotografirale su se u vodi kada je mlađa skliznula s kamena i upala u duboku vodu.

Svemu su svjedočili članovi njihove porodice koji su odmah pohitali da ih spase. Trojica braće, bratić i njegova žena ušli su u vodu držeći se za ruke i napravili ljudski lanac kako bi mogli doći do sestara.

Prestravljeni svjedoci pozvali su lokalne službe i spasioce. Međutim, bilo je prekasno i svi su poginuli osim Sulekhe Singh (22), supruge jednog od bratića obitelji.

Ronioci su dva dana tragali za tijelima dok ih nisu sve pronašli i izvukli iz vode. Preživjela žena je u bolnici i još uvijek je u životnoj opasnosti. Lokalna policija sada je postavila znakove koji upozoravaju posjetitelje da ne ulaze u vodu i da se ne kupaju na tom mjestu.

Izvor:24sata.hr

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

”Niti koga krivimo, niti kome držimo stranu, teško nam je, mnogo nam je žao zbog kumine smrti”

Vučiću pljušte šamari sa Zapada kakve nije dobijao za najveće afere