in

50.000 LJUDI NA PROTESTU: NEPREGLEDNA KOLONA GRAĐANA POZIVA NA BORBU, OVO JE KRAJ VUČIĆEVE VLASTI (VIDEO)

Više organizacija i političkih partija pozvalo je građane da se večeras okupe na beogradskom Trgu republike. Oni zahtevaju hitno ukidanje pritvora čoveku koji je, kako kažu, juče u Šapcu sprečio da bager pogazi građane.Podsetimo, Draganu Milovanoviću Crnom, demonstrantu koji je zaustavio bager sa naprednjacima, određen je pritvor u trajanju od 48 sati.

On je tokom jučerašnje blokade ključnih saobraćajnica u znak protesta protiv donošenja zakona o eksproprijaciji zemljišta i zakona o referendumu, sprečio vozača bagera da uđe u grupu okupljenih građana.Milovanović je zbog toga sinoć uhapšen sinoć i sproveden u policijsku stanicu u Šapcu.

Kako je otkrio portal Nova.rs, za volanom bagera bio je Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak, a iza njega išli su muškarci naoružani motkama i čekićima koji su napali okupljene građane.Za sada, međutim, nema nikakvih informacija da li je neko od njih priveden zbog napada na demonstrante.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

REDITELJ MARKOVIĆ: KADA BIH MORAO PRAVITI FILM O VUČIĆU, POVRAĆAO BIH CIJELO VRIJEME, A TO NIJE DOBRO ZA PRIČU

OVO JE ĆERKA ELME SINANOVIĆ / Hulija je ljepotica, a njena mama poručuje: “Voljela bih da bude pjevačica, pravi je zvrk”